Ons portfolio

Wij zijn trots op de digitale producten die we samen met onze klanten ontwikkelen.

Essent

TUI

KLM

Wolters Kluwer

TATA Steel

Provincie Noord-Holland

Wijzonol

G4S

Ons portfolio

Met de jarenlange ervaring van Fish on Fire op zowel app- als webgebied weet Fish on Fire goed mee te denken met haar klanten. Fish on Fire streeft altijd naar de beste oplossingen wat zich uit in volwaardige en succesvolle producten.

TUI OneHR webapp

Voor TUI is de nieuwe medewerkersstrategie gedigitaliseerd in een webapp. Het idee is om de medewerkers volledig te betrekken in de nieuwe strategie en ze hierop mee te laten participeren.

De oplossing is bedoeld als intern communicatiemiddel voor nieuwe medewerkers en potentiële kandidaten voor de TUI-organisatie. Een reis is een unieke beleving en zo ook het werken bij TUI. Samen met TUI wordt de digitale strategie tastbaar gemaakt.

NCVB Bedrijfsopleidingen voor iOS & Android

Deze oplossing is exclusief voor deelnemers van NCVB Bedrijfsopleidingen en is een handig hulpmiddel bij het volgen van hun opleiding. Deelnemers hebben toegang tot de lesplanning, de resultaten en kunnen eenvoudig contact leggen met begeleiders. Onze oplossing bevat onder andere de volgende functionaliteiten:

 • Vanuit de lesplanning eenvoudig je navigatieprogramma starten naar de leslocatie
 • Je lesplanning synchroniseren met je agenda op je telefoon of tablet
 • Op de hoogte blijven door middel van notificaties
 • Je vraag direct doorsturen naar je begeleiders

Mooij Verf en Wijzonol Verfbestel iOS- & Android-scanner

De verfbestel-scanner geeft de mogelijkheid aan de klanten van Mooij Verf en Wijzonol om vanuit iedere locatie verf en verf-verwante artikelen te bestellen. Als een professionele schilder of als een doe-het-zelfer kun je op een eenvoudige manier, de benodigde artikelen bestellen. De oplossing maakt het je makkelijk met onder andere de volgende functionaliteiten:

 • Barcodescanner
 • Webhop met specifieke acties per klant
 • Live voorraadcheck
 • Productaanbiedingen

Winkelhier.nu iOS- & Android-app en webapp

Via de app van Winkelhier.nu kun je met je smartphone, tablet of met de website makkelijk op de hoogte blijven van aanbiedingen bij jou in de buurt.

Voor je dagelijkse boodschappen, modeartikelen, een avondje uit en nog veel meer. Dit platform zorgt ervoor dat de winkeliers kortstondig en krachtig voordeel kunnen voorzien binnen handbereik.

SpiderPig iOS- & Android-app

SpiderPig laat zijn gebruikers met elkaar chatten met de focus op hun huidige locatie. De gebruikers kunnen namelijk direct op de kaart zien waar hun vrienden zich bevinden en andersom.

Natuurlijk is er ook nagedacht aan de privacy van de gebruikers en het batterijverbruik, zo kunnen ze hun locatie verbergen voor bepaalde (of alle) vrienden en kunnen ze bepalen hoe vaak hun locatie wordt geüpdatet richting de andere gebruikers. Dit kan van ‘nooit’ naar ‘elk uur’ naar zelfs realtime!

Fish on Fire werkt als appontwikkelaar alleen in opdracht van derde bedrijven. Wij hebben geen eigen belang of ambities in het publiceren van onze eigen apps om zo belangenverstrengeling te voorkomen.

App laten ontwikkelen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij van App Ontwikkelaar Fish on Fire adviseren je graag bij ontwikkelen van jouw app. Graag nodigen wij je uit op één van onze kantoren in Amsterdam of Heerhugowaard
of komen naar jullie toe!

Lees meer

Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 maatwerk native apps, hybride apps en webapps, om het succes van jouw organisatie te vergroten.

Let’s create the impossible!


Lees meer

Waarom Fish on Fire?

 • Kwalitatieve apps sinds 2008
 • Advies op maat voor het beste resultaat
 • Realiseert de behoeften
 • Ondersteunt het behalen van doelstellingen
 • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
 • Stelt kwaliteit altijd boven kwantiteit

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom langs op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

(+31) 020 303 9000