Let's create the impossible!

Fish on Fire, jouw app ontwikkelaar!

App laten ontwikkelen in Amsterdam

Wij zijn Fish on Fire, de app ontwikkelaar gevestigd in Amsterdam en Heerhugowaard. Vanaf 2008 ontwikkelen wij native apps, webapps en hybride apps in opdracht van verschillende bedrijven en organisaties.

Wij verzorgen appontwikkeling in opdracht van bedrijven of met een partnership. Vele opdrachten zijn bij Fish on Fire op basis van geheimhouding, waardoor wij helaas niet alle projecten in ons portfolio kunnen tonen. Om toch een idee te krijgen van welk type apps wij ontwikkelen, kun je gerust ons portfolio bekijken of contact opnemen. Onze expertise ligt bij internet of thingse-learningapps, bedrijfapps en marketingapps.

Inmiddels is Fish on Fire, met jarenlange ervaring, dè specialist in het ontwikkelen van zowel native apps, webapps als hybride apps voor iOS, Android en het web.

Jullie directe contactpersonen

Onze filosofie

Fish on Fire innoveert het web voor jouw succes!

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij wij je betrekken in de fase van idee, concept en ontwikkeling tot optimalisatie. Deze werkwijze hanteren wij om samen tot een professionele en succesvolle app te komen. Wij bieden deze transparante werkwijze om jouw appzorgen uit handen te nemen. Dit vinden wij belangrijk bij een app laten ontwikkelen.

Als applicatieontwikkelaar van innovatieve apptoepassingen proberen wij jullie een voorsprong te geven op de concurrentie. Zo loop je altijd een stap voor! Of het nu gaat om het verbeteren van efficiëntie, het vergroten van succes of het ontwikkelen van een volledig nieuw idee, wij staan open voor jullie idee en geven advies op maat voor appontwikkeling.

Expertises

Al ruim 5 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling van diverse kwalitatieve applicaties voor particulieren en bedrijven die toegevoegde waarde bieden.

Lees meer

Werkwijze

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Wij betrekken jou in het proces van idee, concept en ontwikkeling tot onderhoud en optimalisatie.

Lees meer

Partnerships

Wij werken veelvuldig in opdracht van mediabureaus, reclamebureaus, maar ook voor andere app ontwikkelaars die niet de capaciteit of expertise hebben.

Lees meer

Waarom Fish on Fire?

  • Kwalitatieve apps sinds 2008
  • Advies op maat voor het beste resultaat
  • Realiseert de behoeften
  • Ondersteunt het behalen van doelstellingen
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Stelt kwaliteit altijd boven kwantiteit

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom langs op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

(+31) 020 303 9000